![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z wyświetleniem na innej stronie wyniku z pliku script.php.
Uruchomienie samego pliku script.php powoduje wyświetlenie wyniku. Natomiast poprzez index.html na innej stronie nie wyświetla się nic. Kod na innym koncie www.moja strona.yoyo.pl w pliku script.php
Kod na innym koncie w pliku index.html Czy ktoś może mi pomóc w czym tkwi błąd. A może to ustawienia serwera yoyo mi blokuje? ![]() Ten post edytował globalinfo 23.03.2010, 08:37:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyżbyś próbował uruchamiać kod PHP w pliku .html? (nie da się
![]() Ten post edytował MateuszScirka 22.03.2010, 19:56:58 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z wyświetleniem na innej stronie wyniku z pliku script.php. Uruchomienie samego pliku script.php powoduje wyświetlenie wyniku. Natomiast poprzez index.html na innej stronie nie wyświetla się nic. Kod na innym koncie www.moja strona.yoyo.pl w pliku script.php <? $zmiennaa = 2; $zmiennab = 27; print "<script type='text/javascript'><!--\n"; print "var a = $zmiennaa\n"; print "var b = $zmiennab\n"; print "document.write( a + b )"; print "//--></script>\n"; ?> Kod na innym koncie w pliku index.html ... <script language=javascript src="http://www.moja strona.yoyo.pl/script.php"></script> ... Czy ktoś może mi pomóc w czym tkwi błąd. A może to ustawienia serwer yoyo mi blokuje? ![]() Bardziej:
A w htmlu: Ten post edytował fifi209 22.03.2010, 20:02:05 -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
@globalinfo, proszę o odpowiednie bbcode, w przeciwnym razie zamknę temat.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyżbyś próbował uruchamiać kod PHP w pliku .html? (nie da się ![]() Nie chodzi mi o uruchomienie kodu PHP w pliku .html, ale wykonanie go na innym serwerze i wyświetlenie wyniku w pliku .html. Bardziej:
A w htmlu: Ten sam efekt z małą zmianą. Po wykonaniu pliku script.php wyswietla mi Kod var a = 2; var b = 27; document.write( a + b ); Natomiast po uruchomieniu pliku index.html dalej nic mi się nie wyświetla. ![]() Ten post edytował globalinfo 23.03.2010, 08:59:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Natomiast po uruchomieniu pliku index.html dalej nic mi się nie wyświetla. ![]() SOA#1 Dziwne u mnie działa... Dokładnie zrobiłem plik text.php
Zrobiłem index.php (z lenistwa)
I po wpisaniu adresu wyświetla mi się liczba 29 ![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]() ![]()
|
|
SOA#1 Dziwne u mnie działa... Dokładnie zrobiłem plik text.php
Zrobiłem index.php (z lenistwa)
I po wpisaniu adresu wyświetla mi się liczba 29 ![]() U mnie też działa tzn. jeżeli mam oba pliki na localhost lub jeżeli plik text.php jest na localhost a plik index.html jest na www.moja strona.yoyo.pl oraz zmienię kod w index.html Natomiast jeżeli oba pliki są na www.moja strona.yoyo.pl - wynik działania nie wyświetla się. ![]() |
|
|
![]()
|
|
U mnie też działa tzn. jeżeli mam oba pliki na localhost lub jeżeli plik text.php jest na localhost a plik index.html jest na www.moja strona.yoyo.pl oraz zmienię kod w index.html Natomiast jeżeli oba pliki są na www.moja strona.yoyo.pl - wynik działania nie wyświetla się. ![]() yoyo.pl o ile dobrze pamiętam dokleja swój kod javascript z reklamą. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]() ![]()
|
|
yoyo.pl o ile dobrze pamiętam dokleja swój kod javascript z reklamą. Zgadza się wyświetlają reklamy. Nie jestem zaawansowany w PHP, ale jeżeli wyświetla mi wynik z innego serwera np. ovh.org to powinno wyświetlać na yoyo.pl. ![]() Jeżeli jestem w błędzie to bardzo proszę o wyjaśnienie. Lub podpowiedź jak ominąć to ograniczenie. ![]() Ten post edytował globalinfo 23.03.2010, 17:47:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:35 |