![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Otóż w dziale diagnostyka --> blędy indeksowania wyskoczyło że nie znaleziono url dla http://www.......com.pl/function.fsockopen , w mojej sitemap nie mam w ogole takiej zadnej strony, nie wiem co na to poradzic ? Tegie glowy co wy na to ? Czy to jest jakas funcka ktora musze zalaczyc czy co ? w google nie znalazłem odpowiedzi na moj problem, moze ktos mial tez taki problem, prosze o odpowiedz. ktos mi napisał że " Masz włączone wyświetlanie błędów PHP i w jednym z twoich skryptów wystąpił błąd, w funkcji fsockopen " aczkolwiek nie wiem jak to rozwiązac.... jak myslicie co z tym fantem ? korzystam z joomla Gdzie znajde plik php.ini ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj na początku swoich skryptów linijkę:
Błędy nie będą się wyświetlać. Lepiej jednak zlokalizować miejsce w skrypcie, gdzie ta funkcja wywala błąd i to naprawić. Co do php.ini to zależy od dostawcy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec jak zlokalizowac problem
![]() ![]() dodałem error reporting i dalej jest ten błąd, dodałem do do pliku index bo własciciel serwera powiedział ze cos takiego nie ma sensu zeby dodac do php.ini ten eror reporting . CO DALEJ ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował tracer0012 22.03.2010, 22:20:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:17 |