Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [PHP] Błędy indeksoania function.fsockopen, Błędy indeksowania function.fsockopen
tracer0012
post 22.03.2010, 19:08:19
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam

Otóż w dziale diagnostyka --> blędy indeksowania wyskoczyło że nie znaleziono url dla http://www.......com.pl/function.fsockopen , w mojej sitemap nie mam w ogole takiej zadnej strony, nie wiem co na to poradzic ? Tegie glowy co wy na to ? Czy to jest jakas funcka ktora musze zalaczyc czy co ? w google nie znalazłem odpowiedzi na moj problem, moze ktos mial tez taki problem, prosze o odpowiedz.

ktos mi napisał że " Masz włączone wyświetlanie błędów PHP i w jednym z twoich skryptów wystąpił błąd, w funkcji fsockopen "

aczkolwiek nie wiem jak to rozwiązac.... jak myslicie co z tym fantem ? korzystam z joomla

Gdzie znajde plik php.ini questionmark.gif? On jest w jakims katalogu na ftp ? czy jest on na serwerze u mojego dostawcy questionmark.gif?
Go to the top of the page
+Quote Post
kipero
post 22.03.2010, 19:24:49
Post #2

-----

Dodaj na początku swoich skryptów linijkę:

Błędy nie będą się wyświetlać. Lepiej jednak zlokalizować miejsce w skrypcie, gdzie ta funkcja wywala błąd i to naprawić.
Co do php.ini to zależy od dostawcy.

--------------------
+Quote Post
tracer0012
post 22.03.2010, 21:14:22
Post #3

-----

wiec jak zlokalizowac problem questionmark.gifquestionmark.gif Ja wymiekam......... :/

dodałem error reporting i dalej jest ten błąd, dodałem do do pliku index bo własciciel serwera powiedział ze cos takiego nie ma sensu zeby dodac do php.ini ten eror reporting .

CO DALEJ questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif

Ten post edytował tracer0012 22.03.2010, 22:20:43
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:17