![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy insnieje taki skrypt jak tak to gdzie moge go znajść. Chodzi mi doskładnie aby jakis np gosc wypełnił formulaż i jego dane mi zapisało gdziesna serwerze a ja ich bede mógł edytowac lub usuwac z poziomu www.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm a szukał na forum?? na googlach?? o php ma pojęcie??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukałem ale chodzi mi o taki skrypt który bedzie rejstrował usera i zapisywał na stronie i jak sie ktos zaloguje na hasło i login bedzie mógł te wpisy edytowac. Co do php to az takiego duzego pojęcia nie mam!!!
A czy jest coś takiego wogóle? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
no ale mnie chodz o taki co bedzie mozna usuwac userów z panelu admina
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja posiadam książkę "PHP4 OD PODSTAW" Helionu. Tam jest taki skrypt w roździale 13.
Oto adres: ftp://ftp.helion.pl/przyklady/php4po.zip Uważam, że w internecie jest pełno podobnych. |
|
|
![]()
|
|
czesc teen 13 katalog robiłem ale są problemy z msqlem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czesc teen 13 katalog robiłem ale są problemy z msqlem
jeżeli to na mysql`u to moze bazy nie zrobiłeś ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
W Roździale 11 jest plik opisujący strukturę tabel:
tables.sql A także ich przykładowa zawartość: pop_table.sql Tabele powinny być umieszczone w bazie sample_db. |
|
|
![]()
|
|
ojejku dla mnie to ciemnota czy nie jakiegos gotowca prostrzego?
|
|
|
![]()
|
|
Dla mnie to jest 'gotowiec'.
1. Utwórz bazę 'sample_db'. 2. Zaloguj się do MySQL-a. 3. Odtwórz zawartość plików, które podałem (tworzysz tabele). 4. Zmień w pliku 'common_db.inc' zmienne potrzebne do logowania do bazy. 5. Używaj ile chcesz. Jeżeli czegoś nie rozumiesz, to podaj punkt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:52 |