![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam utworzone dwie tabele fchallenge i ftiebreak jak zrobic zeby mi z nich rekordy zliczalo do jednego pola pomocy
Kod <?php
mysql_connect("mysql.cba.pl","",""); mysql_select_db(""); session_start(); if(isset($_SESSION['login'])){ echo 'Jestes zalogowany jako ' .$_SESSION['login']; $query="SELECT COUNT(id) as ile FROM ftennis"; $result=mysql_query($query); $A = mysql_fetch_assoc($result); $num= $A['ile']; $H="SELECT COUNT(id) as ile2 FROM fhokej"; $Hr=mysql_query($H); $B = mysql_fetch_assoc($Hr); $num2= $B['ile2']; $pt="SELECT COUNT(id) as ile3 FROM fchallenge"; $wp=mysql_query($pt); $P = mysql_fetch_assoc($wp); $num3= $P['ile3']; echo' <table border="1"> <tr> <td align="center" width="100">Dział</td> <td align="center" width="100"> Temat</td> <td align="center" width="100"> Posty</td> </tr> <tr> <td align="center" width="100"> <form method="get" action="fstr2.php"> <input type=hidden name=dzial value='.$rowdz['id'].'> <input type=submit value='.$rowdz['nazwa'].'tennis></form> </td> <td align="center" width="100"> '.$num.' </td> <td align="center" width="100"> '.$num3.'</td> </tr> <tr> <td align="center" width="100"> <form method="get" action="dzial.php"> <input type=hidden name=dzial value='.$rowdz['id'].'> <input type=submit value='.$rowdz['nazwa'].'hokej></form> </td> </td> <td align="center" width="100">'.$num2.' </td> <td align="center" width="100"> Posty</td> </tr> </table>'; } ?> Ten post edytował salva 22.03.2010, 11:19:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
prosilem cie juz przy jednym temacie, bys zaczal uzywac wlasciwe bbcode.
Jak zdecydujesz się dostosowac do mojej prosby zapraszam na PW - wowczas temat otworze edit: otwieram i czekam na poprawe bbcode edit down down: jednak mnie olałes a potem oklamales. moderka na tydzien -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 2 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tutaj widzę że masz tabele: ftennis, fhokej, fchallenge. A gdzie jest ftiebreak ? co w tej tabeli ma być liczone? zapewne liczba rekordów.
czyli tym liczysz ile jest rekordów w fchallenge
np. zwróci 104 a niby chcesz z tego co rozumiem policzyc też ilosć rekordów w tabli ftiebreak np. polecenie
np. zwróci 14 sumując mamy 118 chcesz to połączyć? możesz to zrobić takim zapytaniem:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam tabele ftennis i fhokej
w ftennis mam tabele fchalllenge i ftiebreak i chce zeby mi wyswietlalo ile jest rekordow w fchalllenge i ftiebreak razem. wielkie dzieki juz dziala |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:30 |