![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mój problem przedstawia się następująco, mam takie oto sobie przykladowe menu: a teraz css:
Otóż po wczytaniu strony z takim menu (wszystkie obrazki nazwa_n.jpg [n-normalny, a-aktywny]) po najechaniu na element menu wczytywany jest on z lekkim opóźnieniem jakieś 0.5s. Chciałbym żeby takiego opóźnienia nie było bo to wygląda trochę do bani. Próbowałem użyć preloadera w javascript ale nie do końca działa jak trzeba (nadal jest opóźnienie). Proszę o jakieś sugestie ![]() Wszystkie jpg'i mają nie więcej jak 4kB. Pozdrawiam Ten post edytował Kethrax 22.03.2010, 09:02:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
thx, man.
-------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:43 |