![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeszcze raz.
Tym razem mam taki problem. Mam taki skrypt:
Więc ten skrypt wyświetla wszystkie pliki w danym katalogu i pozwala je edytować. Moje pytanie jest takie: Jak zrobić aby wyświetlał nie tylko pliki ale i foldery które po kliknięciu by się otwierały ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Najlepiej to sprawdzaj czy masz do czynienia z plikiem czy z katalogiem. Jeśli to pierwsze to zostaw co jest, jeśli katalog to zmień obecny katalog na kliknięty ( cwd ) i wywołaj funkcję ponownie. Chyba nic trudnego?
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbyś pokazać jak to zrobić. W PHP jestem początkujący ale sobie radzę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbyś pokazać jak to zrobić. W PHP jestem początkujący ale sobie radzę. Masz do dyspozycji takie funkcje jak: is_file czy is_dir -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:19 |