![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki mały problemik z Greybox. Otóż podpiąłem go na stronie (galeria) i na niektórych przeglądarkach (np Firefox czy Chrome) podczas przeglądania zdjęć - następny, poprzedni zamiast zdjęcia ładuje mi się puste białe okno. Czy ktoś miał może podobny problem ? Nadmieniam, że strona waliduje się ok, a np. na IE o dziwo wszystko działa ok. Tu można zobaczyć jak się sypie ... Przekopałem sieć i znalazłem podobne problemy u innych, ale rozwiązania brak, a klient uparł się na Greybox. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Ten post edytował agweb 21.03.2010, 17:12:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 5 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrząc do źródła obrazek jest
ale w CSS ma atrybut
Na moje sprawdź CSS Greybox'a i wywal visibility:hidden; albo zobacz czy gdzieś w JS nie ma błędu który to ustawia Ten post edytował melkor1984 22.03.2010, 11:53:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem rzeczywiście jest gdzieś po stronie CSS, ponieważ w momencie gdy wyłączam swój CSS wszystko zaczyna działać. Postaram się pogrzebać dziś wieczorem. Może coś się uda. W każdym razie validator CSS wykrywa tylko konflikty dla kolorów tła. Może tu problem gdzieś jest ... Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:21 |