![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, witam wszystkich..
Mam pytanie, czy się w ogóle da i ewentualnie mniej wiecej jak zrealizować pewnien pomysł ![]() Chodzi o skrypt który pobierałby wyniki meczów z takich serwisów jak livescore, boisko.info czy innych serwisów tego typu. Chodzi o stronę ze statystykami, wynikami.. która nie bedzie potrzebowała admina zbyt często.. wyniki będzie pobierać z innego serwera. Jestem pewny że większość takich serwisów sama nie uzupełnia tych danych. A teraz jeśli się w ogóle da: To potrzebuje jakiegoś lepszego serwera na stronę ? Mam na myśli bardziej o statystyki po meczu (nie tak jak na livescore) - tzn. u mnie bede miał date i godzine zakończenia meczu.. to powiedzmy serwer poczeka 30min i pobierze wynik do mojej bazy. Tak jakby baza reagowała to co ma wpisane w pewnych kolumnach (data). Jak tak mniej więcej się do tego zabrać? Jest w sumie dość początkującym, ale na pewno sobie poradzę ![]() Wszystkie wskazówki i porady mile widziane. Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:02 |