![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak mogę wysłac ciastko na www.strona.pl? bo odczytałem że tam jest ciastko i pisze xx=kamil pitem na dole host www.strona.pl ja robie tak
i mi to nie wysyła . Dlaczego? Ogólnie to mam jakies logowanie curl juz działa elegancko sa 3 przekierowania i na pocżatku pobieram id sesji ale niewiem jak pobrac ciastka z 2 i 3 przekierowania. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skąd pewność, ze nie wysyła?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo włączam ff i potem daje pokaż ciacha i jest tylko jedno a tego co przesyłam tym wyżej to nie ma.
mam taki kto który zastepuje mi follow location
i zaloguje sie nim na stronę ale jak patrze w ciastka to wysle się tylko id sesji ale nazwa juz się nie wyśle. Oglądałem to live http i patrzyłem co jest wysyłane. I ogólnie sa 3 przekierowania na pierwszym logowaniu dostaje id na drugim dostaje numer , a na trzecim dostaje (chyba nowe id sedji) i ten sam numer. Jak to odplae w przedlądarce to wyśle sie tylko id sesji. Może cos źle dodałem bo robie to i robie juz kilka h i dalej nic -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CURL nie może utworzyć ciasteczek w Twojej przeglądarce. On jest sam jakgdyby przeglądarką i tworzy ciasteczka do własnego użytku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a sądzisz że na www.boo.pl działało by followlocation ? bo niewiem czy tam jest safe_mode on. Bo bez followlocation chyba tego nie przejde.
Oglądałem co jest wysyłane Live HTTP i tak jak wpisze link to się wykonuje i w ciastach jest do sesji to mi spisuje elegancko, ale po przejsciu w filelocation jest znowu ciastko a właściwie dwa w jedym to samo id sesji a w drugim numer i jak zrobić aby ciastka wysyłało z przekierowania a nie z tego pierwszego linku? Ciastka zapisują mi si tak: Kod # Netscape HTTP Cookie File # http://curlm.haxx.se/rfc/cookie_spec.html # This file was generated by libcurl! Edit at your own risk. ![]() ![]() ale wysyła się tylko pierwsze czyli id sesji. dlaczego? Ten post edytował kubek15 20.03.2010, 22:19:13 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:26 |