![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 2 Dołączył: 10.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam, mam nietypowy problem.
Mam background pewnego inputa (dla pokazania problemu zrobiłem szkic). Problem występuje tylko na 1 komputerze. Dodam, że chodzi o przeglądarkę firefox. Na innych komputerach i tej samej przeglądarce wygląda dobrze. Jakby ta jedna przeglądarka nie widziała linijki w css: line-height:30px; ![]() i nasz problem: ![]() html: Kod <div id="logowanie"> <input type="text" name="login" value="" /> <input type="password" name="password" value="" /> </div> CSS: Kod #logowanie {
width:132px; padding-top:40px; padding-left:15px; float:left; } #logowanie input{ width:132px; height:30px; background: url(glowna/input.png) no-repeat; border:0; margin:0px; padding:0px; outline:0; font-size:15px; line-height:30px; padding-left:10px; color:#686564; } -------------------- aerobiczna 6 Weidera - forum o zdrowiu - firmy zajmujące się reklamą z całej Polski - dodaj swój wpis za darmo!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 2 Dołączył: 10.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
z paddingiem znowu się rozjeżdza w IE
![]() -------------------- aerobiczna 6 Weidera - forum o zdrowiu - firmy zajmujące się reklamą z całej Polski - dodaj swój wpis za darmo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
z paddingiem znowu się rozjeżdza w IE ![]() no to co za problem dac <!--[if lte IE 8]> ale mysle, ze jak przysiadziesz to z padingiem da sie to wymodelowac line-height nie jest dobrym sposobem Nie mam IE wiec nie mam jak sprawdzic
Sprawdz to ![]() Ten post edytował DannyM 19.03.2010, 13:21:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli błąd wystepuje tylko na Twoim komputerze sugeruje zostawić kod bez zmian, ponieważ jest to wina twojej przeglądarki, a nie poprawności kodu. Ewentualnie jeśli Cię to meczu sugeruje kombinowanie lub reinstalacje programu.
![]() -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:13 |