![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dla nauki obsługi plików w php robię przeglądarkę plików. Widziałem kilka dostępnych os w sieci, ale nie podoba mi się, to że można za pomocą ich kopiować pojedynczy plik w jednym żądaniu, w dodatku trzeba wpisać ścieżkę docelową. Chciałbym zrobić z pomocą JS, AJAX, kopiowanie standardową techniką znaną z np. windows. Wiąże się to, z jakąś tam liczbą osobnych żądań. I tu moje pytanie gdzie przechować nazwy plików które chcę skopiować, oraz ścieżkę do ich katalogu? BD, Serializacja, Sesja? Może opakować to w ogóle w jakiś obiekt, przechowujący ścieżkę główną i nazwy plików itd, a przy żądaniu wklejenia, deserializować /pobierać go? Poradzi ktoś? Ten post edytował tua1 18.03.2010, 22:56:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, w sumie byłoby dobrze do sesji. Taki indeks-schowek.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:38 |