![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronę podzieloną na trzy ramki. I chcę, aby po wpisaniu adresu URL plik load.html otworzył się w ramce zawartość. Nie chcę najpierw wchodzić na stronę główną strony, aby widzieć 3 ramki i kliknąć w odnośnik, a chcę aby już z poziomu URL został plik otworzony w wybranej ramce. bo jeśli wpisze url do pliku load to otworzy mi się tylko ten plik- bez ramek..
-------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 13 Dołączył: 12.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mod_rewrite.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś pomóc w tym kodzie? Jak pisałem wyżej, chodzi o to, aby po wpisania jakiegokolwiek adresu podstrony otwierał on się w ramce zawartość. Przypomnę, mam stronę składającą się z 3ramek: nagłówek, menu i zawartość
![]() z góry ThX. -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam Ramki
|
|
|
![]()
|
|
nie za bardzo o to mi chodziło, bo to już wiem. chodzi o to, że jak wpiszę w przeglądarce strona.pl/plik.html to otworzy on się nie sam jeden a w ramce zawartość.
-------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 10:56 |