![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
no i sobie namieszałem gdy weszłem do panelu phpmyadmin na dole był komunikat ze uzytkownik root nie ma hasła i to moze byc ułatwieniem dla włamywaczy wiec chciałem dodac haslo i od tej pory nie moge wejsc do tego panelu i wywala komunikat: Błąd MySQL zwrócił komunikat: Nie udało się nawiązać połączenia: błędne ustawienia. phpMyAdmin próbował połączyć się z serwerem MySQL, a serwer odrzucił połączenie. Powinieneś sprawdzić nazwę hosta, nazwę użytkownika i hasło w pliku config.inc.php i upewnić się, że odpowiadają one informacjom danym przez administratora serwera MySQL. co mam zrobić ręce opadają a nie znam się na tym za bardzo co wpisac i gdzie aby wszystko powróciło do normy chciałem sobie zrobić kopie bazy a teraz nie umię wejść do tego panelu pozdrawiam piotrek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam teraz zainstalowanego Xammpa ale skoro program Ci podpowiada abyś luknął do pliku config.inc.php to spróbuj go edytować i zobaczyć czy czegoś tam nie ma
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już sprawę rozwiązałem temat zamknięty po prostu nie odświerzyłem przeglądarki i cały czas pojawiał sie ten sam komunikat
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:19 |