![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam skrypt który tnie mi grafikę i na serwere mi działa , ale mam teraz dużą grafe do pocięcia i chce to odplacić na kompie ściągnołem xampa włączam plik i nic się nie tnie. Dlaczego? W plikach extensions jest pli z php_gd2.dll i w pliku php.ini mam to odkomentowane Kod ;extension=php_filepro.dll ;extension=php_filter.dll ;extension=php_fribidi.dll extension=php_gd2.dll extension=php_gettext.dll ;extension=php_gmp.dll ;extension=php_gopher.dll więc co polecacie? może ściągnąc cos innego? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze blad wklej? CO CI wyrzuca skoro wiesz ze nei działa...itd...kod..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba nie błąd ale nie jestem pewien bo tak
jak robie na serwie na boo.pl mam to wykonuje sie skrypt i po paru sekundach pokazuje się: http://www.mojastrona.pl/tnij.php a jak to samo robie na seriwie to trwa to 1/4 sekundy i pojawai się napis taki sam jak wyżej, ale w folderze mapa nie ma pociętej grafy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pokaż kod...który to robi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 17:20 |