![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki fragment kodu:
i teraz przez: $_POST['nazwa_klienta']; mogę "wyciągnąć " z formularza wybraną wartość id_klienta a jak wyciuągnąc z niego jeszcze: id_osoby ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem jak radziłeś: i mam: echo '<option value="'.$wiersz1['id_klienta'] .'|'.$wiersz1['id_osoby'].'">'; a potem $pieces = explode(" ", $_POST['nazwa_kupca']); echo $pieces[0] ; echo $pieces[1] ; tylko chyba cos z value jest nie tak bo wyswietla sie tylko: | |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Twoim separatorem jest "|" a nie " ".
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
probowalem tak i tak, ale problem byl gdzie indziej: zamiast wiersz miało być wiersz1
![]() dzięki bardzo za pomoc. czy możesz pomóc mi z tym problemem z google chart ![]() Temat: HTMLMySQLPHPcharts google a zmienna php dziękuje i pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:49 |