|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
Gdzie robię błąd? Z wykorzystaniem session_set_save_handler nadpisuje odpowiednie metody funkcjami.
Zmienna globalna $con jest tak jakby wskaźnikiem do poruszania się po sesji w bazie. W funkcji open Tworzy go, a gdy chce działać cokolwiek na niej w innych funkcjach np. close() var_dump wyrzuca ze jest to NULL. Dobrze, a nie działa? Help (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hm? Aż takie problematycze? Skrypt przepisałem z książki i nie działa. Może się ktoś znajdzie.... Przypominam się z tematem. Nadal problem nie rozwiązany. Może dziś się ktoś znajdzie.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Czyli masz PHP >= 5.0.5.
Przeczytaj dwa wyróżnione na czerwono warningi w manualu session_set_save_handler. Może jak będziesz miał trochę chęci to nawet przejdziesz do linku wskazanego w tych ostrzeżeniach i przeczytasz pierwszy komentarz. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
No i po bólu. Dzięki, nie wiedziałem o tym, a w manualu nie zawuażyłem tej informacji.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 15:14 |