![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądałem forum i nie znalazłem.
1. Mam stronke index.php z formularzem gdzie obok pola input(text) jest link <a href=popup.php>wybór</a> do okna popup. 2. W oknie popup mam formularz, który wyciąga dane z sqla i przedstawia w formie tabeli [id, <a href=index.php?id=$id>nazwa</a>]. 3. Zmienna $id z linku wpada w pole input z punktu 1 i zamyka okno popup. Warunek jest taki, że nie może odświeżać strony, aby nie stracić innych wpisów w formularzu. Na forum sa przykłady, ale żadem nie ma akcji do wykonania w popup i dlatego moje pytanie Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 3 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: /usr/bin/php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w popupie dodaj (2 kolumna):
daj znać czy działa, jak nie, daj raport z konsoli błędów p.s. w odnośniku, pomiędzy "java" i "script" nie ma być spacji ! coś dziwnego, bo za każdym razem jak ją próbowałem usunąć ona wskakuje przy zapisaniu postu :/ Ten post edytował woodzu 16.03.2010, 01:01:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki, że tak pozno. Działa. Dzieki bardzo.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:12 |