![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem po kliknięciu linku wysyłam getem parametry i wczytuje zawartość ajaxsem
żeby było łatwiej to podam kod
i mam taki link klikam w niego i ładnie mi się wczytuje do elementu id="ulubione" takie coś Ponowne kliknięcie powoduje przeładowanie strony już nie działają moje funkcję co robię źle? z góry dzięki za rady -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może wypróbuj .live(). Czasami JavaScript nie działa na zawartość załadowaną przez JavaScritp (w tym AJAX).
Ten post edytował mortus 15.03.2010, 22:26:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Patryczakowy... Zwykłe $(document).ready() działa tylko i wyłącznie na strukturę DOM aktualną w momencie wywoływania funkcji ready, czyli zaraz po załadowaniu dokumentu. Jeśli modyfikujesz ją w jakikolwiek sposób, to nowe elementy nie otrzymują tego, co zawiera się w ready(). By tak było, musisz zmodyfikować dzialanie tak, by było obsługiwane przez wspomniany live(). Tylko on sprawi, że nowe elementy dodawane przez jQuery także będą uwzględniane.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki do tego to bym za chiny nie doszedł
![]() -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:23 |