Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> PhpNews, Problem
jullas

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z dodawaniem newsów w systemi PHPNEWS podczas dodawania newsa wyświetla mi się taki błąd. Proszę o wyrozumiałość jako, że jeszcze nie za bardzo opanowałem php. Pozdrawiam
Warning: fopen(news.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 99

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 100

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 101

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 102

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 103

Warning: fopen(komentarze/18) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 105

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /virtual/t/h/ADRESSTRONY/news/admin.php on line 107

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie
- jullas   PhpNews   15.03.2010, 21:23:24
- - strife   Na pierwszy rzut oka widać, że nie masz uprawnień ...   23.03.2010, 12:36:18
- - ersiu   dokładnie ustaw "CHMOD", bo możesz nie z...   23.03.2010, 20:51:38

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:59