![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym na swoją stronę wstawić reklamę google (AdSense). Niestety php to dla mnie na razie czarna magia...
zamiast tekstu " RAKLAMA ", który jest w 13 linijce - chciałbym wstawić skrypt: <script type="text/javascript"><!-- google_ad_client = "pub-4529140934479385"; /* 468x60, utworzono 10-03-14 */ google_ad_slot = "5425211616"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script> Niestety, samo wstawienie kody rozwala stronę czyt. biała strona Był bym bardzo wdzięczny, gdyby mi ktoś pomógł z ta reklama. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, hajt |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Jest tak, ponieważ kod reklamy zawiera podwójne apostrofy. Musisz przed nimi zastosować znak ucieszki, czyli backslash. Nie zauważyleś do tej pory, że w Twoim kodzie nie ma " ale jest zamiast tego \" ? Potraktuj podobnie kod z google a powinno zadziałać jeśli nie spaprałeś więcej (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiłem tak, ale niestety wywalało biała stronę (musiałem coś pokręcić)...
Zrobiłem jeszcze raz i wszystko gra. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Dziękuję za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:18 |