![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję zleceń na wykonywanie różnego rodzaju skryptów dla stron internetowych. Wracam po krótkiej przerwie jestem zainteresowany powrotem do tej branży. Moja krótka charakterystyka: - programowanie kodu w PHP/Perl - umiejętność projektowania struktur bazy danych, znajomość MySQL/Oracle - znajomość technologii HTML, CSS, JavaScript, XML, XSLT - podstawy ActionScript, Flash - umiejętność przygotowania rozbudowanych serwisów CMS oraz prostych stron - nie jestem grafikiem ale bez problemów potrafię wykonać różne ciekawe operacje na zdjęciach/obrazkach - szybkość poznawania nowych technologii - w celu przedstawienia kilku zrealizowanych projektów, które są online proszę o kontakt - przyjmę pojedyńcze zlecenia jak i chętnie nawiążę dłuższą stałą współpracą Szczegóły na mojej stronie www.mwalesa.pl. Zapraszam do kontaktu przez formularz na mojej stronie lub przez forum tutaj. Pozdrawiam serdecznie Ten post edytował Marcin_W 14.03.2010, 15:50:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:53 |