![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kolejny problem z jakim się spotkałem to konfiguracja pliku przy formularzu do wysyłania maila ze strony www. Mam bardzo prosty skrypt, gdy wrzucam go na serwer i wypełniam wszystkie pola, przy wysyłaniu pojawia mi się błąd: "Blad - nie wypelniles wszystkich pol formularza !" Nie wiem co powiniem jeszcze zminieć :/ Prosze o pomoc! Plik forum PHP Kod \ <HTML> <HEAD> <META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2"> <META NAME="Description" CONTENT="Opis dokumentu"> <META NAME="Author" CONTENT="Autor dokumentu"> <TITLE>Tytu³</TITLE> </HEAD> <BODY> <form ACTION="slij.formularz.php" method="post"> <div align="center"> <center> <table border="0" width="339" height="129"> <tr> <td width="132" height="26">Twoje imie:</td> <td width="191" height="27"><input TYPE="text" name=imie></td> </tr> <tr> <td width="132" height="28">Twój email:</td> <td width="191" height="27"><input TYPE="text" name=email></td> </tr> <tr> <td width="132" height="28">Wpis:</td> <td width="191" height="28"><textarea name=tresc cols=30 rows=10></TEXTAREA></td> </tr> <tr> <td width="132" height="26"></td> <td width="191" height="27"><input TYPE="submit" value=SLIJ></td> </tr> </table> </center> </div> </FORM> </BODY> </HTML> I plik slij.formularz.php Kod <? function slijForm() { $moj_email="kamilg**@*******.fm"; $title="Jakistam tytul majla"; $wiadomosc=("User $imie ($email) napisal: $wpis"); mail("$moj_email","$title","$wiadomosc"); echo("<center>Wiadomosc zostala wyslana !</center>"); } function error() { echo("Blad - nie wypelniles wszystkich pol formularza !"); } if (($imie=="") || ($email=="") || ($wpis=="")) { error(); } else { slijForm(); } ?> Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Ten post edytował guzioo 14.03.2010, 11:44:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:40 |