![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2009 Skąd: Bielawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problemy z MySQL w PHP i nie wiem jak sobie z nim poradzić: Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\wamp\www\a\user.php on line 13 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\wamp\www\a\user.php on line 13 Niepoprawne zapytanie! Kod PHP do tego:
Proszę o pomoc, pozdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie mysql_connect ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2009 Skąd: Bielawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie mysql_connect ? Tak rzeczywiście, mam plik zainkludowany jeszcze w tym kodzie, o którym zapomniałem napisać wcześniej: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
skrypt z połączeniem z bazą:
skrypt z zapytaniem:
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki bardzo już działa:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:38 |