![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Proszę o opinię serwisu uploadu 123upload.pl 700 MB na plik (po darmowej rejestracji) WYSZUKIWARKA Jednocześnie można wgrywać 10 plików po 700 MB Brak ograniczeń co do pojemności Hosting obrazów/Zdjęć Brak jakichkolwiek opłat Tworzenie galerii Tworzenie folderów Podgląd obrazów Podgląd mp3 Pliki trzymane 300 dni od ostatniego pobrania Wszystko działa szybko Serwery są wydajne Serwis nie padnie po miesiącu! Mam już pomysły na rozszerzenie funkcjonalności ale potrzebuję więcej użytkowników... Nie oceniajcie grafiki - wiem że nie jest rewelacyjna - ma dobrze działać i być proste a nie piękne (choć będzie kiedyś zmiana wyglądu). Czekam na opinie i info o błędach Prosiłbym o pisanie w formie: to jest źle - powinno być tak i tak i zachowanie dla siebie nie związanych wypowiedzi Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie bardzo fajnie zrobiony upload dla przykładu wgrałem plik szybko i bez problemów bez wątpienia 10/10 za wykonanie.
Teraz inna kwestia brakuje u ciebie przedewszystkim "Zgłoś Nadużycie" przynajmniej ja nie widze bo kiedy upload stanie sie bardziej popularny bedziesz miał niestety problem z prawem kolejna kwestia to jak duża masz pojemnośc czy po łacznej sumie wrzuconych plików 1 TB hosting nie padnie ? bo wg mnie powinienieś na początek miec tego miejsca conajmniej 10-100 TB -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za koment
![]() miejsca mam ponad 20 TB (wolnego) - pewnie się szybko zapcha... co do "Zgłoś nadużycie" Właśnie robię - od wczoraj ![]() Logo będzie nowe tylko czekam aż mi koleżanka zrobi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[-] Nie widać pól rejestracji. Bynajmniej na moim monitorze.
[+] Trafiony slogan ![]() A jakie masz serwery, że ci nie padną po wgraniu kilkuset tb wirusów od wścipskich użytkowników forum? Filtrujesz jakoś dane? Jeśli chodzi o upload, to rewelka. Wrzuciłem 10 filmików (znaczy wrzucam) i prędkość w porównaniu do konkurencji jest zabójcza. Zaraz zobaczymy jak ze ściąganiem ![]() PS: Pilnuj co użytkownicy wrzucają, żebyś nie skończył jak odsiebie Ten post edytował thomson89 13.03.2010, 11:00:18 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z logiem to faktycznie lepiej zrobić ale wyglądu nie zmieniaj bo jest bardzo prosty i taki powinien pozostać wiem co jest gdzie mogę się połapać.
Na twoim miejscu dodałbym ze przy wrzucaniu plików zgadzasz się z regulaminem to cie uchroni przed kłopotami prawnymi. Fajnie by było gdybyś rozpoczął współprace z jakimś dużym forum. A jeżeli mogę spytać bo nigdzie nie widzę nieściągane pliki przez jakiś okres po jakim czasie są wyrzucane i czy w ogóle są ? Ps.Problem z prywatnością przy wyszukiwaniu powinna być opcja czy plik ma być prywatny czy publiczny ![]() Ten post edytował frytek92 13.03.2010, 11:02:22 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Filtrujesz tylko wg rozszerzenia, nie sprawdzając typu mime, także udało mi się przesłać skrypt php: http://1s.123upload.pl/image/direct/rHuACRiM7j/phpinfo.jpg
Poza tym te informacje: Cytat A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Missing argument 2 for Image::direct() Filename: controllers/image.php Line Number: 72 A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/links/www/virtual/1s.123upload.pl/htdocs/system/libraries/Exceptions.php:164) Filename: controllers/image.php Line Number: 95 raczej nie powinny być dostępne. Te: Cytat A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Missing argument 1 for Image::direct() Filename: controllers/image.php Line Number: 72 A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Missing argument 2 for Image::direct() Filename: controllers/image.php Line Number: 72 A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined variable: id Filename: controllers/image.php Line Number: 74 A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined variable: id Filename: controllers/image.php Line Number: 75 A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Trying to get property of non-object Filename: files/files_db.php Line Number: 607 A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Trying to get property of non-object Filename: controllers/image.php Line Number: 76 A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/links/www/virtual/1s.123upload.pl/htdocs/system/libraries/Exceptions.php:164) Filename: controllers/image.php Line Number: 95 A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Trying to get property of non-object Filename: controllers/image.php Line Number: 96 również nie powinny być widoczne dla użytkowników. Ten post edytował darko 13.03.2010, 11:24:42 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To
Cytat Po DARMOWEJ rejestracji możesz dodawać 10 plików JEDNORAZOWO, każdy po 700 MB! Mogłoby zniknąć, skoro jestem zalogowany. I brakuje mi opcji: zapamiętaj. -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Faktycznie - jest troche niedoróbek...
Serwery w OVH - bo tam tanio ![]() Zaraz poprawie to co się na szybko da zrobić Rejestracja konta jest pod polem logowania - wrzucę to do górnego menu. Co do reszty - wszystko postaram się naprawić. Co do zamknięcia jak ODSIEBIE - ich zamkneli bo nie kasowali zgłosoznych plików (pewnie celowo bo to te pliki generowały ruch) Co do trzyamnia plików: Goscie gdy wgrają to pliki są trzymane 150 dni od ostatniego pobrania Zalogowani gdy wgrywają to 300 dni od ostatniego pobrania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
404 kiedy sie pojawia?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy sobie zmienisz linka
![]() |
|
|
![]()
|
|
LOL - ale to chyba nie jest typowy błąd
![]() |
|
|
![]()
|
|
No, ale warto wygląd strony zmienić, tak aby pasował do "normalnej" strony.
|
|
|
![]()
|
|
A jak zamierzasz zarabiać na stronie?
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wpisaniu w wyszukiwarce nie dozwolonego chara wywala błąd:
Cytat The URI you submitted has disallowed characters. na blank page. Radzę dodać do tego layout.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy jestes firmą czy robisz to jako osoba prywatna, ale brakuje danych o Tobie/firmie, które uwiarygadniają serwis
-------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, można byłoby zrobić trochę ciemniejsze tło dla formów logowania i rejestracji bo cienko to widać.
Poza tym trochę rejestracja się chyba rozjechała... Oryginał: http://1s.123upload.pl/image/direct/iIxqQK2K5H/1.png Ciemniejsze (losowy kolor): http://1s.123upload.pl/image/direct/JfSrl8nrrh/2.png |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:03 |