![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie fukcję, która generuje mi odpowiednią tabelkę i wstawia dane z bazy postgresql. Wszystko świetnie ale wyciągam z bazy linki, które mają sterować kontrolkami, które wykonują update na bazie, ale niestety nie jest to możliwe bo nie wiem czemu ale wyciągając link z bazy w którym jest zmienna $wynik[6] niestety nie podstawia odpowiedniej wartości.
linki są w tej formie:
Poniżej znajduje się fukcja, którą utworzyłem. Zakomentowałem wyciąganie $wynik[6], ponieważ nie chcę wpisywać do fukcji bo ma to być uniwersalna funkcja a nie tylko do jednego zapytania. Niestety wyciągając link z bazy $wynik[6] jest pusty.
a o to strona gdzie są odpowiednie kontrolki i konfiguracja zmiennych,, które sterują funkcją i nie tylko. Bardzo proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc w wyciągnięciu interesującego mnie id_zgl ($wynik[6]). Podkreślam, że jak wstawiam linki bezpośrednio do kodu PHP tomam odpowiednie dane ale jak wyciągam z bazy to niestety nie wie co to $wynik[6] Kod strony głównej PHP:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:48 |