![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 18.06.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam małą prośbę jak zrobić taki skrypt by po wklejeniu końcówki filmu i naciśnięciu przycisku oglądaj strona została przeładowana i uruchomił się player dopisaną końcówką filmu ? tak to ma wyglądać : http://s2x.pl/indexzs.php co sądzicie jak napisać taki mały skrypcik ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 18.06.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja kompletnie nie łapie się w PHP więc prosiłbym o napisanie takiego małego skrypciku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykro mi, ale tutaj nikt nie daje gotowców, a jak już coś to nie za darmo. My mamy pomagać a nie wyręczać!
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne
![]() ![]() Pozdrawiam Marek ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne ![]() ![]() Pozdrawiam Marek ![]() Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd ![]() -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd ![]() Hmmmm.....nie denerwuj się tak człowieku wyraziłem swoje zdanie żyjemy w wolnym kraju ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ja chcę == ja dostaję ![]() I zamknijcie już ten temat ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:31 |