Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [JavaScript][PHP][HTML]Wykonanie takiego skryptu ?, Wykonanie takiego skryptu ??????
marekmm
post 11.03.2010, 20:39:55
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam smile.gif

Mam małą prośbę jak zrobić taki skrypt by po wklejeniu końcówki filmu i naciśnięciu przycisku oglądaj strona została przeładowana i uruchomił się player dopisaną końcówką filmu ?

tak to ma wyglądać : http://s2x.pl/indexzs.php

co sądzicie jak napisać taki mały skrypcik ? smile.gif

sciana.gif sciana.gif sciana.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Wicepsik
post 11.03.2010, 20:41:41
Post #2

Ostrzeżenie: (20%)
X----

cURL

--------------------
+Quote Post
marekmm
post 11.03.2010, 20:46:11
Post #3

-----

Cytat(Wicepsik @ 11.03.2010, 20:41:41 ) *

Ja kompletnie nie łapie się w PHP więc prosiłbym o napisanie takiego małego skrypciku smile.gif który wykonuje taka funkcje
+Quote Post
Blame
post 11.03.2010, 20:53:08
Post #4

-----

Przykro mi, ale tutaj nikt nie daje gotowców, a jak już coś to nie za darmo. My mamy pomagać a nie wyręczać!
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett

--------------------
+Quote Post
marekmm
post 11.03.2010, 20:56:36
Post #5

-----

No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne smile.gif ale jak widzę to nikt nie pomoże można liczyć tylko na siebie smile.gif aaah materialiści sami dookoła tylko kasa i kasa no cóż świata nie da się zmienić .

Pozdrawiam
Marek winksmiley.jpg
+Quote Post
darko
post 12.03.2010, 00:28:21
Post #6

-----

Cytat(marekmm @ 11.03.2010, 20:56:36 ) *
No uważam że wykonanie takiego skryptu nie jest takie trudne smile.gif ale jak widzę to nikt nie pomoże można liczyć tylko na siebie smile.gif aaah materialiści sami dookoła tylko kasa i kasa no cóż świata nie da się zmienić .

Pozdrawiam
Marek winksmiley.jpg

Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd laugh.gif bo Ty masz potrzebę napisania skryptu X a pan Y skryptu Z? Wiesz w ogóle ile jest takich osób, jak Ty? Mnóstwo. I teraz co? Ludzie wg. Ciebie muszą poświecić się, podzielić za darmo swoją latami zdobywaną wiedzą, siąść, najlepiej jak najszybciej i napisać za Ciebie charytatywnie, bo Ty tak chcesz, bo Ty potrzebujesz? No proszę Cię. Nie wiem, może ktoś Cię przyzwyczaił do podejścia typu: ja chcę == ja dostaję. Już, teraz, najlepiej od ręki i za zupełny frajer. No bez przesady. Dlaczego niby ktokolwiek miałby robić coś ot tak, bo ktoś tego potrzebuje i tak chce? Czasem brak słów na takie podejście. Poza tym nie uważasz, że - jeśli ktokolwiek faktycznie podjąłby się napisania takiego skryptu - to zrobi to raczej sam, nie będąc poganianym i określanym jako materialista ? Bez komentarza też zostawię czas, jaki upłynął od założenia tematu do napisania ostatniego posta z pretensjami.

--------------------
Nie pomagam na pw, tylko forum.
+Quote Post
marekmm
post 12.03.2010, 09:45:11
Post #7

-----

Cytat(darko @ 12.03.2010, 00:28:21 ) *
Lol, no ale człowieku, jak Ty to sobie wyobrażasz? Ktoś będzie poświęcał swój czas i prąd laugh.gif bo Ty masz potrzebę napisania skryptu X a pan Y skryptu Z? Wiesz w ogóle ile jest takich osób, jak Ty? Mnóstwo. I teraz co? Ludzie wg. Ciebie muszą poświecić się, podzielić za darmo swoją latami zdobywaną wiedzą, siąść, najlepiej jak najszybciej i napisać za Ciebie charytatywnie, bo Ty tak chcesz, bo Ty potrzebujesz? No proszę Cię. Nie wiem, może ktoś Cię przyzwyczaił do podejścia typu: ja chcę == ja dostaję. Już, teraz, najlepiej od ręki i za zupełny frajer. No bez przesady. Dlaczego niby ktokolwiek miałby robić coś ot tak, bo ktoś tego potrzebuje i tak chce? Czasem brak słów na takie podejście. Poza tym nie uważasz, że - jeśli ktokolwiek faktycznie podjąłby się napisania takiego skryptu - to zrobi to raczej sam, nie będąc poganianym i określanym jako materialista ? Bez komentarza też zostawię czas, jaki upłynął od założenia tematu do napisania ostatniego posta z pretensjami.

Hmmmm.....nie denerwuj się tak człowieku wyraziłem swoje zdanie żyjemy w wolnym kraju smile.gif a tak na marginesie kiedyś widziałem kod takiego skrypciku i został udostępniony "ZA DARMO" smile.gif ale nie mogę go teraz znalezć więc miałem skromną nadzieję że tutaj ktoś mi pomoże. HEHE a z tym prądem to było dobre biggrin.gif uśmiałem strasznie biggrin.gif:D:D

Pozdrawiam smile.gif
ja chcę == ja dostajęwinksmiley.jpg

I zamknijcie już ten temat winksmiley.jpg
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:31