![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę uzyskać: DATA1 mecz1 mecz2 DATA2 mecz3 ... Stworzyłem zapytanie:
ale zwraca mi to: DATA1 mecz1 DATA1 mecz2 DATA2 mecz3 a
DATA1 mecz1 DATA2 mecz3 Co robię źle? Kod PHP: http://wklej.org/id/294641/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie za bardzo rozumiem podanego tam kodu...
Gdyby ktoś był tak miły i pomógł mi przerobić mój. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 2 Dołączył: 14.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo trudno z tego Twojego chaosu odgadnąć model danych jaki posiadasz, wstępnie oglądając zapytanie SQL można od razu powiedzieć że jest nieeleganckie i nieefektywne - zamiast podzapytań po słowie SELECT lepiej jest zrobić zewnętrzne złączenia LEFT JOIN, po za tym masz kartezjańskie złączenie tabel:
`teams` `games` nie wiem czy to umyślnie czy przez przypadek, ale obstawiam że jest to źle (pewności nie mam bo nie znam twojego modelu danych). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:08 |