![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problemy ze skrpytem, chciałem zrobić Bota do Gladiatusa ale coś idzie nie tak.
Problem jest następujący - ostatni skrypt preg_match - po zalogowaniu na grę, ma pokazywać w przeglądarce mój poziom, jednak wyskakują błędy:
Jednak skrypt uruchamia tylko wyprawę ale poziomu nie pokazuje. Nie wiem co na to poradzić, proszę o poprawienie mnie jeśli coś napisałem źle. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Użytkownikowi zabrania się ponadto, otwierania gry online (włącznie z poszczególnymi stronami) za pomocą innych programów niż przeglądarka internetowa lub specjalne udostępnione mu oprogramowanie. Odnosi się to w szczególności do tzw. ?bots?(botów) oraz innych ?tools?, które zastąpiłyby lub uzupełniłyby interfejs internetowy. Zakazane są także skrypty i całkowicie lub częściowo zautomatyzowane programy, zapewniające użytkownikowi przewagę nad innymi graczami. Jeśli chodzi o procesy zautomatyzowane, zaliczają się tu także funkcje automatycznego odświeżania (auto refresh) oraz inne, zintegrowane mechanizmy przeglądarki internetowej. Zaakceptowales ten regulamin gry? Tak? To sie go trzymaj! -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:09 |