![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam bazę danych gdzie zapisuje statystyki ze szkolnej ligi koszykarskiej. Wygląda to mniej więcej tak(w końcowej wersji nie ma team.leader_id i player.dob): ![]() Stworzone są 2 rekordy w game_scores gdzie player_id jest takie same i wynosi 1. Chce wyświetlić statystyki gracza we wszystkich meczach, i stworzyłem takie zapytanie:
$id jest pobierane metodą $_GET i wynosi 1. Co robię źle, ponieważ wyświetlony zostaje wynik tylko z pierwszego meczu? Siedzę nad tym już ponad 2h zmieniając kod, i próbując żeby wyszło, ale nie udaje mi się... EDIT: BTW. AVG(`game_scores`.`PTS`) zwraca średnią punktową z dwóch meczy... ;/ Ten post edytował pawel.ad 10.03.2010, 21:13:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no a pokaz kod, ktorym pobierasz te dane
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie próbuję to w phpMyAdmin zrobić jako z "Zapytanie przez przykład". Jeżeli tam wychodzi tylko jeden rekord, to przy pobieraniu danych tym bardziej...(poprawcie mnie jeśli się mylę)
A w php to: http://wklej.org/id/294180/ EDIT: Tyle czasu zmarnowane przez własną głupotę... Zamiast GROUP BY, dałem ORDER BY... i tyle... wszystko inne dobrze zrobiłem... Można wrzucić do kosza; Ten post edytował pawel.ad 10.03.2010, 21:57:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:31 |