![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
temat pewnie wałkowany wielokroć, starałem się wyszperać coś sam, niestety bez rezultatu. Mam tu taki prosty system logowania:
bez bicia przyznaje, że nie jest to moje dzieło, jedynie lekko modyfikowane. tutaj jeszcze main. php do którego ma przenosić.
problem jest taki, że jak pacnę login to mam error 403. Na początku myślałem, że to połączenie z bazą danych. Jednak niestety nie. Połączenie jest dobre. Jakieś sugestie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 44 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a co to jest?
![]() -------------------- neverever
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a co to jest? tak się przekierowuje na poziomie header'a?
niestety bez zmian, próbowałem już z tym wcześniej [ teraz też ] edyt. mnie w swojej laickości nie podoba się ten fragment Ten post edytował iie 10.03.2010, 18:11:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 44 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mnie w swojej laickości nie podoba się ten fragment możesz wywalić zostawiając samo
albo dać -------------------- neverever
|
|
|
![]()
|
|
po tej przeróbce nie dzieje się nic. Pacam na login i nic.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 17:07 |