![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jakis czas temu natknalaem sie na gotowy skrypt w JQuery ktory robi mniej wiecej cos takiego: Mam jakiegos diva na stronie - powiedzmy z ekranem logowania. Klikam na niego jakby wszystko ze strony poza tym divem zostaja przysloniete/rozmazane. Dopiero po kliknieciu poza tym divem pojawia sie reszta i wszystko wraca do normy. Wie ktos moze jak sie nazywa ten skrypt lub jak on jest wykonany? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle ze te skrypty tworza jakby nowe okienka a mnie chodzi o to by div sie nie przesunal a cala powierzchnia diva zostala bez zmian a reszta miala taki efekt jak w lightboxie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Personal portfolio: www.ziehlke.com
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki welkie - dokladnie o taki efekt mi chodzilo.
Nie ma tylko tego efektu w czyms skromniejszym tylko w takim kombajnie funkcji? Ten post edytował likon1 10.03.2010, 18:24:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:24 |