![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Moim zamiarem jest streamowanie (mp3/ogg) audio z wejścia line-in, z komputera, który jest za NATem. Wiec powstają dwa pytania: 1.) Jaki program umożliwi mi streamowanie tegoż wejścia? Szybkie googlowanie nie załatwiło sprawy. 2.) [uprzedzam, nie jestem guru sieciowym] Jak przebić się przez NAT? Początkowo chciałem streamować tylko mp3 z mojego komputera, przy użyciu Opera Unite (Opera Unite "przechodzi" przez NAT, chociaż nie wiem jak to się odbywa [?]), ale tym razem chciałbym właśnie stremowac ww. wejście) Mam nadzieję, że ktoś podłapał temat, i chociaż opierniczy mnie, gdzie mam się z moim problemem udać (adres forum) ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
SHOUTcast server i przekierowanie na routerze na odpowiedni port Twojego komputera.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:25 |