![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam od niedawna gram w pewna gre (nie chce jej ani reklamowac ani nic) i tam admini wstawili takie cos, ze jak ktos sie loguje to po 2 godzinach go automatycznie wylogowuje (nawet jak sie cos robi), i chcialbym to ominac. nie jestem jakims specem od programowania i nie wiem czy trafilem do odpowiedniego dzialu, ale chcialem was prosic i zapytac czy jakos da sie to przedluzyc czy usunac. link do gry to wolnifarmerzy.pl, znalazlem cos w zrodle ale nie wiem czy to jest to
<script type="text/javascript"> window.onload = function() { wasserinterval = setInterval(checkWasser,5000); bindTooltips(); updateInterval = setInterval(updateMenu,900000); } window.setTimeout('top.location.href="main.php?page=logout";','6750000'); </script> mozliwe ze to cos w plikach cookie albo cos ;( ja nie wiem licze na wasza pomoc i zrozumienie i przepraszam za wszystkie niedogodnosci. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ze jak ktos sie loguje to po 2 godzinach go automatycznie wylogowuje (nawet jak sie cos robi), i chcialbym to ominac Ciekawe, co na to administrator. Zamykam, skoro zostało to w grze wprowadzone, to widocznie ma tak być. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 22:59 |