![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Czy ktoś może mi pomóc w stworzeniu skryptu?
Miałoby to wyglądać tak, że po zalogowaniu na stronę mam 5 okienek tekstowych do których wpisuje jakis tekst. to wszystko zapisuje do pliku. Następnie na innej stronie chciałbym pobrać te dane z tych pól tekstowych w odpowiednie miejsca. System logowania juz mi działa prawidłowo ale bardzo prosze o pomoz w tym zapisie i otczycie pliku.
Powód edycji: [piotrooo89]: dodałem tagi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
chcesz to komuś zlecić? jak tak to zapraszam do działu Gotowe rozwiązania. jeśli szukasz porady do konkretnego problemu podaj go.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi konkretnie o to jak do tego pliku dodać pola tekstowe zamiast stałego tekstu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
wysyłasz formularzem tekst, odbierasz go w PHP i zapisujesz w pliku.
ps. przenoszę na Przedszkole. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 02:55 |