![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
CZy da sie za pomocą php wyczyścić pamięć podręczną serwera? Ten post edytował Norbit_24 9.03.2010, 09:00:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jaką pamięć podręczną?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo np. w joomla jest takie coś w konfiguracji:
Pamięć podręczna Pamięć podręczna: Nie Tak Czas przechowywania: 15 minut Miejsce przechowywania: plik Czytałem też gdzieś, że na serwerze tez jest pamięć podręczna. Bo mam problem ze skryptem, który wykorzystuje tyle pamięci że serwer pada.. Dlatego chciałbym żeby co jakiś czas ją kasowało... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomyliłeś pojęcia ,to o czym piszesz to cache strony przechowywany w postaci plików w katalogu cache
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej max_execution_time i memory_limit w php zwiększyć
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 19 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałem też gdzieś, że na serwerze tez jest pamięć podręczna. Bo mam problem ze skryptem, który wykorzystuje tyle pamięci że serwer pada.. Dlatego chciałbym żeby co jakiś czas ją kasowało... A może masz na myśli memcache ? -------------------- My mind is glowing ...
Jeśli pomogłem push the button :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:15 |