![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie robiłem dotychczas zbytnio w layoutach, jednak w ostatnim czasie postanowiłem trochę rozwinąć się w tym kierunku wobec czego daje pod ocenę przykładowy layout, mając nadzieje, że pozwoli mi to zwiększyć tzw. skillsy dzięki Waszym ocenom.
![]() ![]() -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- layut, ktory ma sluzyc jako szablon pod blog, nei moze miec takich kolorow
to jest dobre na strone na ktore sie wpada na chwile, ale nei pod blog - czytanie takiego bloga nie jest wygodne - menu rowniez mi nie pasuje, zbyt efektowne ;P - naglowki artow - odbiegaja troszke od tego czego oczekujemy po blogu - blog to blog... nie wymyslisz nic nowego, lepszego ![]() - ogolnie szablon jest ladny, robi fajne wrazenie, choc troche tez brak mu wyrazistosci... ;x tylko nie jest to dobry szablog na bloga |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szablon na bloga może nie, ale ładnie zrobiony
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:47 |