![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dziś prezentuję kolejny projekt. Tym razem nie miałem czasu na wersję HTML. Ale myślę, że się bardziej postarałem. ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mało i przejrzyście, tylko czy oby nie za mało? dużo roboty to na pewno w to nie włożyłeś (i tylko jedna strona)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać ze jesteś początkującym designerem..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- duze litery < to wyglada wyjatkowo okropnie
![]() - znow to miekkie przejscie, z jasnego do ciemnego < w stopce i menu < sprobuj zastosowac ostrre przejscie - od gory do ~60% wysokosci jasny w jednym odcieniu, pozniej drugi odcien, bez wygladzania - to miekkie przejscie na czerwonym akutay moze nawet byc - menu nie jest wydzielone... plywa sobie tam gdzie robiac burdel - ladny, zielony obrazek ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:31 |