![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z efektem rollover
w firefoxie wszystko dział jak należy, jednak w ie6 jest problem. rollover nie działa, a w lewym dolnym rogu pojawia się "Błąd na stronie". a jego treść 'Brak definicji 'zmiana'' . wskazuje na linie 28. gdy utworzyłem całkiem pusty dokument, i zamieściłem w nim tylko link i obrazek z rollover, wszystko działało jak nalezy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
tak rolloverow juz sie nie robi.
poczytaj o css rollover -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przez pngfis.js nie działa nawet rollover css
przez pngfis.js nie działa nawet rollover css
zastosowalem taki kod i nie działa pod ie6, nie ważne czy z pngfix, czy bez pngfix |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
1) W dzisiejszych czasach istnieje zwyczaj olewania ie6 wlasnie z powodu png, a ze o innych jego niedbalstwach nie wspomne.
2) Jak już jednak upierasz się przy ie6 możesz zastosować png behavior. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 15:40 |