![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 13.10.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Mam problem a mianowicie robię skrypt do sprawdzania statusu serwera SA-MP Kod mam gotowy z forum sa-mp, tylko że coś nie chodzi i nie wiem co Gdy serwer jest Online to wszystko jest git, ilość graczy itp. lecz gdy serwer jest offline zamiast pisać Offline wyskakuje error Kod Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in E:\Dawid\Xampp\htdocs\ftp_register\functions.php on line 126 Kod wygląda tak:
Linijka 126 to Kod $is_passworded = ord(fread($fp, 1)); Dodawałem '@' ale nic nie pomogło Czy ktoś mógłby mi pomóc? Będę mu dłużny ![]() Mam nadzieję że wybrałem dobry dział do napisania tematu, jak nie to proszę o przeniesienie Pozdrawiam, Minokon -------------------- Moja strona www
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 40 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed kazdym otwieraniem niepewnej strony ja sprawdzam naglowki
tu masz prosta funkcje, jesli podany adres nieodpowiada(nie istnieje) - zwraca false, mysle ze to powinno pomoc.
fakt to nie dokladnie to samo - moze jednak sam pomysl ci sie przyda Ten post edytował alegorn 8.03.2010, 15:36:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:46 |