![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam taki mały problem (dla was pewnie banał
![]() link1 nie zmienia kolor vlink link2 nie zmienia kolor vlink link3 i ten jedynie ten link będzie zmieniał kolor po odwiedzeniu strony (vlink) na np zielony link4 nie zmienia kolor vlink proszę o pomoc, pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla danego linku tworzysz sobie np klasę i nadajesz odpowiednie style
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
<a style=" ... ">
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie robiłem sobie własną klasę, ale gdy jej użyłem zmieniały się style globalnie tzn. obowiązywała ona we wszystkich linkach, choć w innych linkach była użyta inna klasa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<a class="superlink">Twój link</a>
i w CSS dopisz .superlink:hover, .superlink:visited{ color:#000000 !important; } |
|
|
![]()
|
|
<a class="superlink">Twój link</a> i w CSS dopisz .superlink:hover, .superlink:visited{ color:#000000 !important; } dzięki bo dokładnie o to mi chodziło, tylko mam jeszcze problem bo mam taki skrypt który rozwija menu, i nie wiem jak do tego to zaplikować mam tak:
pomożesz mi jeszcze to zaaplikować do tego rozwijanego menu ? cały kod odpowiedzialny za rozwijane menu:
w css mam tak jak wyżej w poście UP pomoże mi ktoś z tym fantem ?! dam POMÓGŁ bo bardzo mi zależy na tym żeby to pięknie chodziło ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:29 |