![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pracuję nad zmiana grafiki na mojej stronie. Problem dotyczy tego że każdy wstawiony obraz po nadaniu mu hiperłącza otrzymuje niebieską ramkę a na serwerze po najechaniu na niego zmienia kolor na czerwoną ramke. Dodatkowo obrazek przybiera troche na wielkości co totalnie burzy pierwotny zamysł. Można to zobaczy tutaj Wie ktoś ja można to wyłączyc? Ten post edytował iner 8.03.2010, 12:05:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Wie ktoś ja można to wyłączyc No napewno nie w php. Proszę popraw tag tematu na właściwy
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
katalogfirm.css
Jeśli nadal nie rozumiesz to trudno. Ale dojście do tego, nawet choć trochę znającego podstawy, to góra 20-30 sekund ![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:17 |