![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam dziwny problem mianowicie napisałem sobie system Captcha i dostaje dziwny błąd lecz kod działą według moich zamiarów
błąd to : Kod Notice: Undefined index: word in ... on line 279 279 to ten kawałek
A o to cały kod
Myślę żę kod zrozumiały , bardzo proszę o jakąś radę bo dziwne że kod działa ale wywala błąd no a error_reporting nam sprawy nie załatwi -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
Jeśli moja odpowiedź jakoś Cię nakierowała lub pomogła kliknij Pomógł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź co zwraca $captchaSession->getIterator().
Ten post edytował sniffer32 7.03.2010, 19:06:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Niby wszystko ok ...
Ten post edytował kielich 7.03.2010, 18:57:27 -------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiłem kiedyś podobne skrypty w połączeniu z sesjami. Czasem skrypt próbował odczytać wartość z sesji gdy nie została jeszcze w niej zapisana. Z braku czasu nie analizuje kodu, ale możesz to sprawdzić.
|
|
|
![]()
|
|
No jeśli wyśle formularz to wartość WORD jest i nie ma bledu ale kiedy nie jest wysłany no to błąd
![]() kurcze już nie wiem jak to rozgryźć ![]() bardzo prosze o jakąś pomoc próbowałem dodać to w if'a ale dalej jest błąd tyle że w druga strone po wysłaniu formularza ![]() macie jakieś pomysły ![]() proszę o jakiekolwiek porady ... ![]() czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomóc ?!?!?! ;( dla tych którzy beda mieli kiedys podobny problem , rozwiazalem go w iinny sposób zamiana kod
na kod
-------------------- Życie jest jak SESJA kiedyś wygaśnie ....
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 03:08 |