![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie małe pytanko. Chcę zrobić stronę w której przy kliknięciu na button włącza się funkcja, lecz mam pewien problem. Funkcja musiałaby działać na serwerze aż do zakończenia pracy również po zamknięciu zakładki przeglądarki. Słyszałem o zastosowaniu programów exe na serwerze i wywołaniu go przez funkcję php, lecz nie wiem kompletnie który serwer oferuje uruchomienie aplikacji stacjonarnych. Czy istnieje jakiś inny sposób na rozwiązanie tego problemu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 6 Dołączył: 30.06.2008 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy chodzi ci o to: Klikam przycisk Wgraj który uruchamia funkcje "przegrywającą" plik 3 gb do innego folderu, z tym że pomimo anulowania tego działania poprzez zamknięcie zakładki(karty) nadal się będzie wykonywać. Jeśli tak to po <?php dodaj:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, o to mi chodziło.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 08:47 |