![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, mam zapytanie. Czy php.pl zorganizuje jakieś inne gadżety prócz tego kubka? Kubek mi się podoba, ale przy kompie z niego pił nie będę, trochę duży i termosowaty. Ale z chęcią bym wsparł PHP.pl i kupił zwykły kubek albo inny gadżet. Będzie coś w przyszłości? Próbowałem metody przyklejenia napisu wyciętego w kolorowym papierze samoprzylepnym na kubek... ale to nie to samo
![]() Ten post edytował MateuszScirka 6.03.2010, 17:52:40 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli próbowałeś nielegalnego kopiowania znaku php.pl ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Próbowałem metody przyklejenia napisu wyciętego w kolorowym papierze samoprzylepnym na kubek... A na Malucha też przyklejałeś na tylną szybę naklejkę "Pioneer - The Art of Entertainment" ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie stać mnie chwilowo na malucha
![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Kubek mi się podoba, ale przy kompie z niego pił nie będę, trochę duży ![]() Ja bym kupił taki drugi, gdyby miał jeszcze większa pojemność. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
byle nie plastykowy w środku i z jakas lepsza zakrętką bo moj zaczyna przeciekać... przy używaniu po 8h 5dni w tyg
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No ja zakrętki nie używam.
![]() Ale mimo to, nie cieknie ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
jak nie używasz to nie cieknie, mi sie już po prostu gwint wyrobił w tym cudzie
![]() no dobra konczmy offtop ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Myślę, że problemem nie jest samo podjęcie decyzji i zamówienie tego co wymyślimy, tylko
1. Kto za to na początku zapłaci (są jakieś pieniążki, ale niewiele) 2. Kto to zamówi i potem będzie wysyłał towar? Pamiętam, że z kubkami to było tak, że ~itsme z Bartkiem pakowali i wozili na pocztę prawie codziennie po kilka kubków i robili to zamiast pracować ![]() Jeśli znajdzie się ktoś, kto weźmie odpowiedzialność za logistykę, to można rozważyć jakiś nowy gadżet. Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ankieta już ruszyła odnośnie koszulek, co do spraw logistycznych tez się sytuacja klaruje, więc spokojnie.
Będzie i tak jak mówiłem w temacie z ankietą - mam nadzieję, że będzie więcej niż kubków ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:23 |