![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie mam taki problem, że wdrożyłem u siebie na serwisie..
Serwis to forum oparte na vBulletin. reklame adkontekst mam pod nagłówkiem i czasem pojawia się problem z dostępnością czy czasem odpowiedzi serwera, który wyświetla reklamę i strona stoi i nie ładuje się dalej.. Rozwiązaniem jest oczywiście przerobienie JS i inicjowanie reklam dopiero po wczytaniu całej zawartości strony. No i własnie moje pytanie.. jak przerobić ten fragment, żeby włożyć go na koniec strony i tam np. dać mu w jQuery wstawienie wygenerowanych reklam w DIVa. Kod JS jaki odpowiada za reklamę wygląda tak:
ma ktoś jakiś pomysł ![]() -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 37 Dołączył: 27.02.2008 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli wywołanie wszystkiego po załadowaniu całej strony jest dla ciebie rozwiązaniem, to możesz zrobić tak:
Kod window.onload = function() {
// kod JS, który ma sie wykonac po zaladowaniu całej strony } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nitek no niestety nie działa ten sposób.. tzn. reklama jest wczytywana na końcu strony.. a dokładniej nie jest inicjowana wcześniej, ale kiedy ma zostać wczytana pojawia się biały ekran i łączenie z adkontekstem.
-------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 07:30 |