![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu pozwalającego na wyświetlenie małej galeri zdjęć. Miałoby to działać np. na takiej zasadzie, że mam div'a z w którym będą miniaturki obrazków, a skrypt będzie wyświetlać poziomo tylko 3 obrazki, a gdy się naciśnie strzałkę w prawo lub w lewo to przwinie na następny obrazek, z tym, że przewijanie nie powinne być płynne (tzn. nie tak jakby to suwakiem się przesuwało), a od razu powinien się pokazywać cały następny obrazek
![]() ![]() Rozwiązanie którego szukam powinno być jak najmniej skomplikowane ![]() PS. pod FF 3.6 mam problemy z pisaniem postów na forum czy chociażby ich edycji. Nie widać kursora, a także nie da się dopisywać tekstu we wcześniejszej części wypowiedzi, jedyna opcja to Backspace.... Ten post edytował Houdhini 5.03.2010, 17:00:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jQuery można coś takiego zrobić
![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O dzięki. Już mam: http://plugins.jquery.com/project/ScrollShow
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:19 |