Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [zdalna - freelance] - PHP, JS, HTML, Wordpress
bootchec

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Wybaczcie, ze nie trzymam sie szablonu gdyz jest to zaproszenie do wspolpracy raczej niz konkretna oferta pracy.

Poszukuje kontaktow/osob z udokumentowanym doswiadczeniem(portfolio) do wspolpracy zdalnej. Interesuje mnie jak narazie tylko zebranie bazy kilku specjalistow, ktorym moglbym zlecac wykonanie projektow dla zagraniczncyh klientow. Dzialam na zlecenie nowopowstalej agencji w Londynie dlatego szczegoly beda dostepne w ramach konkretnych zlecen. Nie moge pisac o zadnych konkretnych zleceniach gdyz narazie chce sie zorientowac kto i co i za ile.

Mam tez szerokie kontakty w srodowisku reklamowym tutaj i wiele znajomych agencji poszukuje programistow zagracznicznych, tak wiec moge pomoc nawiazac inne kontakty. Zlecalem juz rozna produkcje firmom w Polsce i jak narazie nigdy sie nie zawiodlem, tak wiec licze na pomoc rodakow.

Prosze pisac na PM lub na maila, skontaktuje sie z wybranymi osobami i wowczas bede sie pytal o konkretne warunki wspolpracy. Prosze mi jednak napisac żądane stawki za dzien pracy.

Wymagania: PHP, MySQL, JS(Ajax, jQuery etc), Wordpress templates, HTML, CSS + pasja, solidnosc i wykonywanie projektow na czas.

Pozdrawiam
Adam Buczek

Ten post edytował bootchec 5.03.2010, 11:00:20
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Wybaczcie, ze nie trzymam sie szablonu gdyz jest to zaproszenie do wspolpracy raczej niz konkretna oferta pracy.
Dlatego istnieje jeszcze inny dzial. tam tez przenosze
+Quote Post
bootchec

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

O ja slepy. Dzieki.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.12.2025 - 16:48