![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W tematyce JS jestem zielony, także z góry przepraszam za wszelkie ewentualne błędy merytoryczne. Otóż mój problem wygląda następująco: Mam na stronce taki skrypcik courvycorners, zaimplementowany w taki sposób: Kod window.onload = function() { var settings1 = { tl: { radius: 10 }, tr: { radius: 10 }, bl: { radius: 10 }, br: { radius: 10 }, antiAlias: true } curvyCorners(settings1, ".field"); Skrypt ten działa poprawnie, to jest zaokrągla rogi wybranych divów, we wszystkich przeglądarkach. W ostatnim czasie, chciałem dodać jeszcze jeden skrypt: Tigra Scroller, do pionowego przewijania tekstu. Wstawia się go w <body> stronki w ten sposób: Kod <script type="text/JavaScript">Tscroll_init (0)</script> I oczywiście linkuje w headzie. Skrypt ten tworzy <iframe> w danym miejscu, o tagu <body class="Back" onload="init()"> . W przeglądarkach takich jak Opera i FF, problemu nie ma, wszystko działa poprawnie, lecz oczywiście nie w IE. Stronka nie działa w żadnej wersji tej przeglądarki. Proszę o pomoc. Jeśli coś jeszcze mam na ten temat wyjaśnić, wstawić link, cokolwiek, proszę o wiadomość. Dodam również, że strona nie ma żadnych błędów w validator-ze. Z góry dziękuję!:) Ten post edytował merlin_mag 4.03.2010, 22:58:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:02 |