![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod i pokazuje mi się błąd
Szukałem na googlach i innych stronach, lecz nie naprawiłem.
Powód edycji: [Cysiaczek]: dodałem tag
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Forum podkreśliło Ci błąd... Nadal nie widzisz? Linia 11. Znak podwójnego apostrofu poprzedzileś znakiem ucieczki. Więc cały kod wzięło jako string
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się że chodzi ci o : ? Da się to innym znakiem zastąpić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie. chodzi o \"
znaki \ sa znakami specjalnymi. Ma byc $serwer="C:\\usr\\krasnal\\www\\eqrp\\scriptfiles\\"; poczytaj o podstawach tekstów. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dobrze zmieniłem lecz teraz mam
Kombinowałem ze zmienianiem ', ` i " ale nie pomagało... macie "Pomógł" za tamto |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 4 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nic nie dało
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tu masz bład
wywal ostatniego backshlesza -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To ` a to ' to dwa różne znaki...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
MateuszScirka, pomogło, na razie sobie poradzę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Lektura obowiązkowa dla Ciebie:
http://pl.php.net/manual/pl/language.types.string.php masz to znac na pamiec jak paciorek. Jak zobacze jakies kolejne parse errory wynikające z niedoczytania tej lektury - temat zamkne. A tymczasem przenosze na przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ech.... Stosuj normalniejsze zapisy
![]() ![]()
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:54 |