Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Błąd phpBB - strona się nie wyświetla
doktoreq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam , otóż dzisiaj otwieram moje forum , aby dodać nowe subfora itp. a tu wyskakuje błąd :

Warning: require(/home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127

Warning: require(/home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127

Zrozumiałem
failed to open stream

jako złe żródło/ścieżkę, ale gry sprawdzam swój serwer w total commanderze - wszystko jest dobrze. Nie wiem , może coś źle interpretuje , nie znam php dlatego proszę o szybką pomoc.

Może ta informacja pomoże w diagnozie problemu : gdy wszedłem do swojego cPanelu wszystkie bazy mysql wyglądają jakby były puste ( 0.00MB) , a mimo to jest informacja że 1000 mb mam już wykorzystanych . Nie wiem za bardzo o co chodzi , nie znam php ale widze że błędy pojawiają się coraz częściej , więc się nie obejdzie ...
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:19